DEATH, THRASH, BLACK, HEAVY, DOOM AND ROCK METAL ZINE

- REVIEWS, REPORTS, INTERVIEWS - SUPPORT METAL UNDERGROUND

pondělí 27. listopadu 2017

Home » » Report, photos, video - VULTURE INDUSTRIES, PANYCHIDA - club Divadlo pod Lampou, Plzeň - 26. 11. 2017

Report, photos, video - VULTURE INDUSTRIES, PANYCHIDA - club Divadlo pod Lampou, Plzeň - 26. 11. 2017

Vulture Industries
OSTATNÍ FOTKY ZDE / OTHER PHOTOS HERE
- author of photos Jakub Asphyx

VIDEOS - omluvte sníženou kvalitu zvuku/ sorry for worse sound
https://www.youtube.com/user/jakubasphyx/videos

club: Divadlo pod Lampou - http://www.podlampou.cz/


Pivo pít, jen slavit, s holkama se bavit a muziku pořád poslouchat! Ano, to by se mi líbilo. Jenže kalit v mém věku týden v kuse je fakt moc. Opravdu. Každý rok si říkám, že už se na to vybodnu, ale pak odpovídám na něco kolem 987 gratulací k narozeninám na facebooku, potřásám si rukou s podmnožinou reálných přátel, nesmím vynechat kamarády a samozřejmě hlavně rodinu. Přiznám se, že v neděli ráno jsem byl tak rozstřelenej, že jsem si chtěl předepsat spíš lázně. 
Panychida
"Tak se na to vybodni, nemůžeš přece podporovat úplně všechny, to není v lidských silách": mluví mi do duše manželka. Ona to se mnou myslí dobře, má obavy, aby mi jednou nerupla cévka a abych pak netahal za sebou nohu a neměla ostudu. Dělám si legraci. Máme tu přeci ještě coca colu, která dočista do čista vyčistí mé vnitřnosti od včerejší oslavy a taky kyselé okurky s nálevem od babičky. A samozřejmě utopence, dvě hodiny spánku a magneziu, která revitalizuje jak tělo, tak i mysl.

Co na tom, že cestou v tramvaji usnu a málem přejedu Chodské náměstí. Stačí mi jedno pivko v Divadle pod Lampou (které mi přijde jako klub čím dál tím víc bez ducha - kde že loňské sněhy jsou?) a zase se přehoupnu do slavící nálady. Jak se to mohlo opět takhle všechno sejít? Procházím se s půllitrem, přijímám další gratulace a zdravím kamarády. Já vás mám taky rád, ale panáka si fakt nedám...ale no tak jednoho, díky. Neotočím to, sorry, možná jednou...ufff..
Vulture Industries
Přišel jsem na VULTURE INDUSTRIES, to je jasná věc. Mám tuhle kapelu, která jinak absolutně vybočuje z toho, co poslouchám, rád. Jsou totiž jiní, odlišní, nebojí se experimentovat a to dokonce s vkusem, který by jim mohli ostatní závidět. Tak jo, to by byl takový ještě lehce opilecký úvod, pojďme na hudbu.  

PANYCHIDA - plzeňští pagan black metalisté nejsou zrovna můj žejdlík oblíbeného moku, tak bych se s dovolením zdržel hodnocení. Hudebně pánové odvedli solidní práci, která je zcela mimo moji kompetenci. Nechám raději mluvit fotografie.








VULTURE INDUSTRIES - asi to bylo propitým týdnem, možná i mojí zálibou v lehké rockové avantgardě, ale nedělní večírek v Lampě se Norům nadmíru povedl. Doslova mě fascinovala hravost, lehkost s jakou do nás sázeli jednu skladbu za druhou. Trošku mi připomínali francouzské pouliční umělce, kteří vás z fleku zaujmou, když jdete náhodou kolem. Sedlo mi vše. Zvuk, prezentace, vokály, melodie. Absolutno! Parádní zážitek. 



Stála za mnou taková hezká blondýnka, která vystihla celý koncert asi nejlépe: "Připadám si, že vidím Harryho Holea (ano, z knih Jo Nesba), jak se courá šedivými a mrazivými ulicemi Osla, drží v ruce láhev vodky a na každém rohu si ucucne." Lépe bych to nevyjádřil.











Excellent gig, avantgarde, with many energy and with great felling! Super!



Návštěvnost bych si tipl něco ke stovce lidí. Pochválit musím pana zvukaře, obzvláště VULTURE INDUSTRIES měli zvuk exkluzivní. Děvčatům nahoře za barem by určitě slušel alespoň občas úsměv a pivo (12 Plzeň) mi ze začátku nějak nejelo. Asi málo čištěné trubky. Organizace jako vždy v pořádku.

Končí se poměrně brzy, za což patří pořadatelům dík. Jinak bych asi ráno do práce nevstal. I tak s tím mám v půl páté problémy. Ale stálo to za to. Já jsem si nedělní večer užil po všech stránkách. Byla pohoda, dobrá muzika a víc pro mě netřeba. Tak zase příště, díky za pozornost!


OSTATNÍ FOTKY ZDE / OTHER PHOTOS HERE
- author of photos Jakub Asphyx

VIDEOS - omluvte sníženou kvalitu zvuku/ sorry for worse sound
https://www.youtube.com/user/jakubasphyx/videos

--------------------------------

Promotion!

DEADLY STORM FESTIVAL 12 



17.3. 2018 již po dvanácté v Plzni povstanou zombie, aby zničily tento svět. Tentokrát na novém místě v Šeříkovce. Přijďte jako minulé ročníky podpořit jedinečný undergroundový festival!

Dvě pódia, dobré pivo i zvuk. Kapely nejen z českého podzemí. K tomu jako vždy příjemná nálada. Metal býval vždy o setkávání, o pořádné pařbě pod pódiem, o úsměvech od ucha k uchu. Dodržíme tradici a budeme se snažit, abyste odcházeli spokojeni. Underground nesmí zemřít! Přijď si užít metal a vezmi své známé! Budeme se na vás těšit!

datum: sobota 17. 3. 2018
místo: Šeříkovka - http://www.serikovka.cz/

info:

facebook událost:

Share this games :

TWITTER